Antikristus on suomalainen!

Eri uskonnot, ateismi, uskomukset, rajatieto, parapsykologia jne.

Antikristus on suomalainen!

ViestiKirjoittaja Johan Lewis » 11.09.2019 06:55

Selvästikin herra nimimerkki "Luciferus" on armoitettu profeetta ja Korkeimman Hengellä kastettu, sillä kuinka muuten hän olisi voinut noin uskomattoman ihmeellisen paljastuksen kaikelle kansalle tiettäväksi tehdä jo kauan sitten!
Omalta osaltani elänkin jännittäviä aikoja, sillä ennusmerkit sopivat minuun, joskaan en aivan välttämättä haluaisi itseäni antikristukseksi ylennettävän.
Sen verran kun kuitenkin olen vaatimaton yksilö vailla halua ihmisten orjuuttamiseen, tai edes heidän yläpuolelleen asettumista. Kiitos vaan kunniasta, mutta mielelläni luovun minulle avautuvasta tehtävästä täysin vapaaehtoisesti ja ilman korvausta, mikäli se osakseni on tuleva.

Antikristus on suomalainen
Luciferus
9.8.2003 23:48

Minulla on sellainen intuitiivinen aavistus, ollut jo kauan, että Antikristus on suomalainen. Hän on maalaispoika syntyjään, ja elää nyt jossain Suomen kaupungissa. Hänen tiensä maailmanherruuteen tulee olemaan epätavallinen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/558112/ ... uomalainen
Johan Lewis
VIERAILIJA
VIERAILIJA
 

Re: Antikristus on suomalainen!

ViestiKirjoittaja Legba » 13.09.2019 06:45

Olet oikeassa. Syntyi Salossa ja huseeraa nyt Helsingissä.
Avatar
Legba
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 47613
Liittynyt: 25.11.2015 02:01
Paikkakunta: Koitere

Re: Antikristus on suomalainen!

ViestiKirjoittaja Johan Lewis » 14.09.2019 07:52

Legba kirjoitti:Olet oikeassa. Syntyi Salossa ja huseeraa nyt Helsingissä.


Varteenotettavia ehdokkaita on kuitenkin paljastettu kaikkein oikeimman uskonnon kaikkein oikeimpien uskovien taholta, kuten yhtenä esimerkkinä seuraavanlainen, sillä ilman vakuuttavia todisteita ei voitaisi esittää edes epäilyitä prinsi Charlesin antkristuksellisuudesta!
Onhan Samuel Tuominen jo pelkästään raamatullisen etunimensäkin perusteella Herran siunaama, vilpitön perimmäisen totuuden julistaja.

27 itsenäistä syytä siihen miksi uskon Prinssi Charlesin olevan Raamatun Antikristus.

Isäni toivoi kerran, että tekisin tällaisen artikkelin missä listaan kaikki 27 eri syytä siihen miksi uskon Prinssi Charlesin olevan Raamatun lopullinen Antikristus (1. Joh. 2:18:nen mukaan antikristuksia on monia, mutta vain yksi Antikristus). Tein tällaisen listauksen jo 700 sivuisen kirjani yhteenvedossa..

https://samueltuominen.com/2018/05/07/2 ... tikristus/
Johan Lewis
VIERAILIJA
VIERAILIJA
 


Paluu Uskonnot ja uskomuksetPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa