Voiko jauhelihan käyttöikää pidentää kypsentämällä?

Sana on vapaa!

Voiko jauhelihan käyttöikää pidentää kypsentämällä?

ViestiKirjoittaja Justin Case » 12.09.2018 20:44

Kun tuote kypsennetään viimeisenä käyttöajankohtana, voi kypsää tuotetta syödä noin 2–3 vuorokautta, jos se säilytetään kylmässä jääkaapissa, eikä nosteta huoneenlämpöön useita kertoja tarjolle. Kaikkien jauhelihalaatujen kanssa tulee olla yhtä varovainen, Atrialta kerrotaan.



https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista ... 25051.html

:typing:
Justin Case
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 35246
Liittynyt: 09.12.2015 19:30

Paluu Yleinen keskustelu



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Arion, Icemonkey3, Pekka6 ja 1 vierailijaa