YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

Sana on vapaa!

YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja jones kirjoittaa » 03.12.2016 02:48

YLE on kehdannut väittää politiikkojen määräävän Suomen mediaa, vaikka todellisuudessa politiikot eivät mediaa määrää. Media tekee ne politiikot tunnetuiksi, jotka ovat todellisten vallanpitäjien lemmikkejä. Tästä johtuen politiikot ovat nöyriä medialle, median ja median omistajien renkejä. Nyt Sipilän tapauksessa on YLE:n harhautus mennyt hyvin perille, niin että ihmiset uskovat politiikkojen määräävän mitkä asiat media tuo esille. Näin huomataan, että toistamalla jatkuvasti samaa propagandaa, saadaan kansalaiset uskomaan siihen.

Guggenheimien-museohankkeessa tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa, sillä miksi museota ei huolittu Helsinkiin, jos politiikot olisivat sitä kannattaneet median tavalla. Tämän takia on mediassa jatkuvasti kirjoituksia, miten huono päätös oli. Antisemitismi korttikin on tietenkin otettu heti esille. Luultavasti tulevaisuudessa on tarkoitus nostaa ne valtaan, jotka kannattavat Guggenheimien-museota. Tämä tehdään tietenkin median avulla.

Syy siihen miksi Sipilästä on jatkuvasti juttuja mediassa on se, että Sipilä on tehnyt jotakin, tai jättänyt tekemättä, sellaista mihin mediaa todellisesti määräävät tahot eivät ole tyytyväisiä. Saksassa tiedostettiin median vaikutus ja se, ketkä Saksaa todellisuudessa hallitsivat, eivätkä ne olleet politiikkoja. Suomessa asiat ovat samallatavalla, mutta tiedostavatko suomalaiset sen.

Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani;
Nykyisen demokraattisen parlamentarismin tarkoituksena ei olekaan muodostaa viisaiden miesten kokousta, vaan sen tarkoituksena on pikemminkin haalia koolle joukko henkisesti epäitsenäisiä nollia, joita on sitä helpompi johtaa tiettyjen suuntaviivojen mukaan, kuta suurempi kunkin yksityisen omakohtainen ahdasjärkisyys on. Ainoastaan sillä tavoin voidaan harjoittaa puoluepolitiikkaa nykyisessä huonossa merkityksessä. Ainoastaan tällä tavoin on myöskin mahdollista, että se, jonka kädessä "nyörit" todellisuudessa ovat, voi aina pysytellä varovasti taka;alalla voimatta koskaan joutua vedetyksi mieskohtaisesti tilille.
Sano se savoksi
Avatar
jones kirjoittaa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 1856
Liittynyt: 10.12.2015 17:41

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja vaaka » 03.12.2016 10:21

Eilen julkistettu gallup puolueiden kannatuksesta sai ihan huonovointiseksi siltä osin millaista ääliömäistä "totuutta" saa kertoa julkisesti.. Taloustutkimuksen Pajunen puhui taas sellaista potaskaa ettei sitä usko muut kuin Tutti Typpyräiset ja hänen kaltaisensa .

Kehtaakin Yle julkaista tuon Pajusen sönkötyksen. Lisäksi samaa asiaa 1000 henkilön gallup-vastauksista, höpisevät siitä päivän jolaisessa uutislähetyksessä ilmeisesti? Kertoo asenteellisuudesta jossa ei ylärajaa. Ylellä on ihan sairasta toimittajaporukkaa.

Juurikin noin se menee ainoastaan silloin, kun SDP on ollut keinotekoisen gallupin kärjessä.

Pressiklubissa ja Jälkiviisaissa vieraiden ahterit pysyivät hädintuskin tuolissa, kun niin kiivaasti haukkuiovat Sipilää. Heidi S. oli maltillinen.

Tuli ainakin selväksi se että mikä on Ylen ja vihervasemmistolaisten asenne.
vaaka
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 2903
Liittynyt: 10.12.2015 14:29

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja Keke Ilomaa » 03.12.2016 10:24

jones kirjoittaa kirjoitti:YLE on kehdannut väittää politiikkojen määräävän Suomen mediaa, vaikka todellisuudessa politiikot eivät mediaa määrää.


Ei ole olemassa mitään tiettyä yhtä mediaa, paitsi ehkä Pohjois-Koreassa tai Hard-Coreassa :|
I got myself a Cadillac
But I can't afford the gasoline
Avatar
Keke Ilomaa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 14142
Liittynyt: 08.12.2015 01:38

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja Legba » 03.12.2016 10:36

Kuten muissakin epädemokratioissa on Suomen media tyystin unohtanut perustehtävänsä ja on sairaassa symbioosissa poliitikoiden ja muun valtakoneiston kanssa. Sellainen patologinen kombo ei palvele mitään myönteistä kehitystä.
Legba
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 27790
Liittynyt: 25.11.2015 02:01
Paikkakunta: Koitere

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja Justin Case » 03.12.2016 14:02

Yritin löytää kirjoitusta, jossa media itse ottaa kantaa Guggenheim-päätökseen. En löytänyt. Media sen sijaan välittää monia erilaisia kansalaisten, valtuutettujen jne kannanottoja aiheesta. Näissä kannanotoissa on kaikenlaisia sävyjä, kuten kansalaiskeskustelussa yleensäkin.

http://www.villejalovaara.net/blogi/?k=Guggenheim

Vuosi 2013

http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjo ... aa/637670/
Justin Case
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 24941
Liittynyt: 09.12.2015 19:30

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja ahdasmielinentiukkapipo » 03.12.2016 14:09

Justin Case kirjoitti:Yritin löytää kirjoitusta, jossa media itse ottaa kantaa Guggenheim-päätökseen. En löytänyt. Media sen sijaan välittää monia erilaisia kansalaisten, valtuutettujen jne kannanottoja aiheesta. Näissä kannanotoissa on kaikenlaisia sävyjä, kuten kansalaiskeskustelussa yleensäkin.

http://www.villejalovaara.net/blogi/?k=Guggenheim

Vuosi 2013

http://www.kaleva.fi/mielipide/paakirjo ... aa/637670/


Sopulitoimittajat esittävät poliitikkojen kommentit sellaisenaan, mutta tutkiva journalisti olisi kysynyt, jotta mistä vitun kanihatusta ne Guggigsen kannattavuusluvut on loihdittu esiin :thumbdown:
ahdasmielinentiukkapipo
VIERAILIJA
VIERAILIJA
 

Re: YLE harhauttaa Sipilän tapauksessa

ViestiKirjoittaja Backstage » 03.12.2016 14:12

ihme jottei MOT ole guggea käsitellyt?
Avatar
Backstage
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 33844
Liittynyt: 09.12.2015 08:56


Paluu Yleinen keskustelu



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Icemonkey3 ja 2 vierailijaa