Hyysärit ovat mestareita vähättelemään meidän isoja ongelmia

Sana on vapaa!

Hyysärit ovat mestareita vähättelemään meidän isoja ongelmia

ViestiKirjoittaja kalacalle » 12.04.2017 17:23

Puhutaan vain muka yksittäistapauksista, kun 5% vähemmistö tekee yli 40% kaikista raiskauksista tai laittomista pakolaisista, kukaan ei edes tiedä todellista määrää, joita kuitenkin on useita tuhansia ja lisää tulee Ruotsista päivittäin. Tai kun puhutaan valtion velasta, niin verrataan vain maihin jotka ovat vielä enemmän velkaantuneita. Itseasiassa suomi on kokonaan velkaantunut, niin valtio, kuin kunnat ja yritykset sekä kansalaiset, siis kaikki ovat ylivelkaantuneita. Vastapainoksi kehutaan meidän sairaanhoitoa, muka maailman pahaimpiin lukeutuvaksi, joka on ehkä joskus ollut hyvä, mutta nykyjään surkea tai koulutus olisi ihan maailmanluokkaa, ei pidä myöskään paikkaansa. Mikä on hyysäreiden tarkoitus, kun ongelmia vähätellään ja joitakin asioita vastaavasti liioitellaan. Ongelmat eivät tällä pelillä kyllä ratkea mihinkään, nyt tarvitaan tervettä realismia ja järkeä tähän touhuun.
kalacalle
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 10240
Liittynyt: 09.12.2015 16:13

Re: Hyysärit ovat mestareita vähättelemään meidän isoja onge

ViestiKirjoittaja Legba » 12.04.2017 17:45

Hyysärit ovat mukana projektissa jonka tarkoituksena on romahduttaa kansallisvaltio ja sen rakenteet ynnä talous. Lopputuloksena on halvan työvoiman ruskea New Paskanistan.
Legba
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 30407
Liittynyt: 25.11.2015 01:01
Paikkakunta: Koitere

Re: Hyysärit ovat mestareita vähättelemään meidän isoja onge

ViestiKirjoittaja Icemonkey3 » 12.04.2017 18:34

kalacalle kirjoitti:Puhutaan vain muka yksittäistapauksista, kun 5% vähemmistö tekee yli 40% kaikista raiskauksista tai laittomista pakolaisista, kukaan ei edes tiedä todellista määrää, joita kuitenkin on useita tuhansia ja lisää tulee Ruotsista päivittäin. Tai kun puhutaan valtion velasta, niin verrataan vain maihin jotka ovat vielä enemmän velkaantuneita. Itseasiassa suomi on kokonaan velkaantunut, niin valtio, kuin kunnat ja yritykset sekä kansalaiset, siis kaikki ovat ylivelkaantuneita. Vastapainoksi kehutaan meidän sairaanhoitoa, muka maailman pahaimpiin lukeutuvaksi, joka on ehkä joskus ollut hyvä, mutta nykyjään surkea tai koulutus olisi ihan maailmanluokkaa, ei pidä myöskään paikkaansa. Mikä on hyysäreiden tarkoitus, kun ongelmia vähätellään ja joitakin asioita vastaavasti liioitellaan. Ongelmat eivät tällä pelillä kyllä ratkea mihinkään, nyt tarvitaan tervettä realismia ja järkeä tähän touhuun.

Hoitsut ovat lähteneet Norjaan.
Siellä maksetaan palkkaa.
Velkaantuminen on täysin globalistien suunnitelman mukaista.
Velat maksetaan kohta metsillä ja pohjavedellä.
Muutoin olen sitä mieltä, että Kartago on tuhottava.
Icemonkey3
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 28307
Liittynyt: 29.06.2016 14:39

Re: Hyysärit ovat mestareita vähättelemään meidän isoja onge

ViestiKirjoittaja kalacalle » 13.04.2017 09:03

Suomen totaalinen ylivelkaantuminen, työttömyys, pakolaiset, niin laittomat kuin lailliset sekä hajoamispisteessä oleva infra.
kalacalle
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 10240
Liittynyt: 09.12.2015 16:13


Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa