"Kannanotto suomalaisten puolesta"

Sana on vapaa!

"Kannanotto suomalaisten puolesta"

ViestiKirjoittaja Susimaa » 13.04.2017 02:30

Sattuneista syistä joudun valvomaan tämän yön ja aikaani internetin maailmassa kuluttaessa osui näkökenttään kirjoitus joka ei varmastikaan ole ainut maahanmuuttajista samalla tavoin ajattelevan mielipide.

Kannanotto suomalaisten puolesta

Maahantulijat ovat pääasiassa nuoria ylpeitä miehiä. He kääntävät selkänsä omalle perheelleen, vaimolle ja lapsille. Ottavat heidän viimeiset rahansa.
Päästäisivät heikommat tänne, vaimon ja lapset. Miehet voisivat jäädä puolustamaan omaa isänmaataan ja selvittämään maan asiat kuntoon. Niin me Suomessa olemme tehneet.
Sitten kun tilanne siellä rauhoituu, perhe voisi palata takaisin kotimaahan, mikä on kuitenkin yleensä se paras paikka heille. En vain jaksa ymmärtää miksi ängetään vieraaseen maahan.
Avustus Suomesta pitäisi kohdistaa sinne mistä nämä ihmiset ovat tulleet ja tarkan valvonnan kautta.
Punainen risti ottaa mielellään vastaan heitä niin paljon kuin vain tulee, koska he kuittaavat isomman tilin meiltä veronmaksajilta per nuppi.
Tulevaisuus pitäisi rakentaa oman maan kohentamiseksi. Suomessa on paljon huonossa jamassa olevia vanhuksia jotka viruvat yksin kotona. Nyt vaan hyysätään näitä pääasiassa nuoria salskeita kloppeja jotka tulevat tänne elvistelemään ja siirtävät pakkolähtöä valittamalla oikeusteitse aina niin pikälle kun vain voi.
Laittakaa nyt jotain rotia tähän päätösasiaan. Jos tyypit tulevat maista jotka tunnetaan suhteellisen turvalliseksi, niin ei muuta kuin saman tien paluupostissa kotimaahansa tai lähtömaahaan.
Ne jotka nähdään että on mahdollisuuksia saada turvapaikka niin ei muuta kuin heti töihin vaan, esimerkiksi viemään vanhuksia ulos, risusavottaan, metsänistutukseen tai siivoushommiin. Että näin saadaan jotain hyötyäkin heistä eikä vain makuuteta kämpissä pölisemässä puhelimiinsa tai pelaamassa korttia.

10 vuotta siirtolaisenavieraassa maassaelänyt

http://ls24.fi/artikkelit/kannanotto-su ... n-puolesta
Susimaa
VIERAILIJA
VIERAILIJA
 

Re: "Kannanotto suomalaisten puolesta"

ViestiKirjoittaja jared33 » 13.04.2017 08:46

Tuohan oli kannanotto ulkomaalaisia miehiä vastaan, jotka vievät kirjoittajalta vaimon ja työn. Ja hän itse on tehnyt samoin ollessaan 10 vuotta ulkomailla :lol:
Viimeksi muokannut jared33 päivämäärä 13.04.2017 08:49, muokattu yhteensä 1 kerran
jared33
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 9719
Liittynyt: 14.12.2015 22:51

Re: "Kannanotto suomalaisten puolesta"

ViestiKirjoittaja Isä Joosef » 13.04.2017 08:48

Tummilla, ja pikkulapsilla, vastuuttomuus on hyve mutta valkoisilla pahe.

Suvakin mielestä siis.
Isä Joosef
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 8027
Liittynyt: 08.12.2015 10:44


Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Artjom, Jassoota, Justin Case, Per Vers, redrum ja 3 vierailijaa