Kölnissä pidätetty algerialainen asui vokissa

Sana on vapaa!

Kölnissä pidätetty algerialainen asui vokissa

ViestiKirjoittaja Jokunen » 19.01.2016 00:33

"Saksan poliisi on pidättänyt algerialaisen turvapaikanhakijan epäiltynä osallistumisesta Kölnin uudenvuodenaaton joukkoahdisteluun.

Poliisi on aiemmin pidättänyt seitsemän henkilöä liittyen Kölnin tapahtumiin, mutta heitä epäillään varkauksista ja ryöstöistä.

26-vuotias algerialainen otettiin kiinni vastaanottokeskuksessa lauantaina, syyttäjät ilmoittivat. Hänen epäillään ahdistelleen naista ja varastaneen tämän matkapuhelimen.

Kölnin joukkoahdistelusta on tehty lähes 800 rikosilmoitusta. Ahdistelu tapahtui rautatieaseman seuduilla, jossa tuhatpäinen joukko miehiä kähmi ja ryösti naisia. Useimmat miehistä olivat pohjoisafrikkalaisia tai arabeja."

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/arti ... ja/5695882

Maahantunkeutujien mukana tulee kaikenlaisia yrittelijöitä - ja maista, joista tulija ei turvapaikkaa saa. Pitäisi olla arabin näköinen, niin voisi lähteä vuoden ilmaiselle lomalle muualle Eurooppaan.

Euroopan lainsäädäntöä tulisi muuttaa niin, että kaikki nämä turhapaikanhakijat voidaan käännyttää jo rajalla. Kansalaisaloite.fi-sivulla voi allekirjoittaa aloitteen "Pakolaisten vastaanotto ainoastaan kiintiöiden kautta".
Jokunen
 
Viestit: 178
Liittynyt: 09.12.2015 17:59

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa