Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

Sana on vapaa!

Re: Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

ViestiKirjoittaja Talvisota » 23.06.2017 09:01

Tarleena kirjoitti:
Talvisota kirjoitti:Huhtasaarelta sain äsken sähköpostia, on se hieno pimatsu :thumbup:


Laura vastaa aina. On vastannut minulle joka ainoa kerta, kun olen s-postia hänelle lähettänyt. Hieno ja rehti ihminen. :peukkuylös:

Juuri noin :thumbup:
Talvisota
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 20042
Liittynyt: 09.12.2015 19:56

Re: Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

ViestiKirjoittaja Talvisota » 23.06.2017 09:02

Jassoota kirjoitti:
Talvisota kirjoitti:
Jassoota kirjoitti:
Talvisota kirjoitti:
Jassoota kirjoitti:
doc holiday kirjoitti:
Jassoota kirjoitti:Mitä se sanoo? Olisi kohteliasta vähän kertoa aloituskommentissa, että mistä on kyse eikä vain linkkiä laittaa.

Onko MV boikotissa? Tuossa puhe juutuubilta.

https://www.youtube.com/watch?v=VGqh0qfJWVw


Kiitos!

Vittu mikä pelle sinäkin saatana olet.


Pistin boikotin ja sen pidän. Raivoa sinä siellä sille.

Jassoota laittaa varmasti nyt boikottiin Mtv :happy: :happy: http://mvlehti.net/2017/06/22/mtv-fi-uu ... viihdetta/ :happy: :happy:


Voit ulvoa ihan rauhassa. Toimin itse oman moraalini mukaisesti, koska mikään muu ei ole vaihtoehto. Mieluusti voidaan sitten palata aiheeseen eikä puhua minusta.

Niin, nyt varmaan moraalisi laittaa Mtv boikottiin :happy: :happy: :happy:
Talvisota
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 20042
Liittynyt: 09.12.2015 19:56

Re: Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

ViestiKirjoittaja awa » 23.06.2017 09:09

Talvisota kirjoitti:
Tarleena kirjoitti:
Talvisota kirjoitti:Huhtasaarelta sain äsken sähköpostia, on se hieno pimatsu :thumbup:


Laura vastaa aina. On vastannut minulle joka ainoa kerta, kun olen s-postia hänelle lähettänyt. Hieno ja rehti ihminen. :peukkuylös:

Juuri noin :thumbup:

Nettivastauksen kriteerit ovat vähän erilaiset tai niitä ei ole ollenkaan kuin eduskunnan ryhmäpuheenvuoron pitämisen.
Otat vaa asiakses miettiä sitä, ketkä ovat oikeita ystäviä ja ketkä perässähiihtelijöitä ja keitä itse käytät hyväksesi esittämällä ystävää, vaikka oikeasti et olekaan. Msusi
Olen sitä mieltä, että rajat valvontaan ja vieraiden on aika lähteä kotiinsa.
Avatar
awa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 17103
Liittynyt: 08.12.2015 11:09

Re: Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

ViestiKirjoittaja Tarleena » 23.06.2017 09:20

awa kirjoitti:Arvoisa puhemies! Härski näytelmä! Vallanhimoiset ihmiset asettavat itsensä muiden yläpuolelle. Päättäjät ovat heille oikeita mutta jäsenistö väärä. Hurskasteluun on osallistunut Uuden vaihtoehdon lisäksi myös muita, jopa tasavallan presidentti sortui tähän. Voi tätä kaksinaismoralismin määrää! Totuutta pitää vääristellä koko ajan, jotta saataisiin muita lyötyä.
Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja on julkisesti ilmoittanut, että perussuomalaisten vuoden 2015 vaaliohjelmat, tavoitteet ja arvot ovat edelleen voimassa. Perussuomalaiset olisivat olleet valmiita jatkamaan hallituksessa ja noudattamaan yhdessä sovittua hallitusohjelmaa. Kun Huhtasaari omana poliittisena mielipiteenään haluaa EU:sta perustellusti eroon, se on ongelma. Kun ministeri Terho ja edustaja Elo haluavat järjestää EU:sta kansanäänestyksen, se ei ole Orpolle ja Sipilälle ongelma. [Leena Meri: Näinpä!]
Arvoisa puhemies! Ilmeisesti ei ollut koskaan tarkoituskaan toimeenpanna perussuomalaisille tärkeitä asioita, joista oli yhdessä sovittu. Juha Sipilän alkuperäisen hallituksen turvapaikkapoliittisessa toimenpideohjelmassa lukee, että hallinto-oikeuden tekemästä kielteisestä turvapaikkapäätöksestä valittava henkilö ei jää valituksen käsittelyajaksi Suomeen vaan hänet poistetaan maasta. [Riitta Myller: Minne?] Hallituksen maahanmuuttolinjaa lähdettiinkin muuttamaan heti, kun perussuomalaisista päästiin eroon.
Hallitusohjelman mukaan Suomen tavoite on EU, jossa jokaisella jäsenvaltiolla on vastuu omasta talouspolitiikastaan ja jokainen jäsenvaltio vastaa itse omista veloistaan. Hallitus pyrkii palauttamaan no bail-out ‑säännön uskottavuuden. Toisin sanoen yhteisesti sovitun hallitusohjelman mukaan yhteisvastuuta ja integraatiota ei lisätä.
Hallituksen EU-linjakaan ei enää kelpaa keskustalle, kokoomukselle ja Uudelle vaihtoehdolle. Uusi vaihtoehto ‑ryhmän puheenjohtaja hehkutti kannattavansa Macronin toivon linjaa. Talousliberaali Macron haluaa viedä euroalueen yhdentymisen tuntuvasti nykyistä pidemmälle. Hänen mielestään rahaliitto pitäisi muuttaa oikeaksi liittovaltioksi keskitettyine talousministeriöineen ja tulonsiirtomekanismeineen. [Välihuutoja] Yhteisvastuussa Suomella ei ole kuin hävittävää. Suuret kansantaloudet ajavat EU:ssakin omaa etuaan. Sijoittajavastuuperiaate jää pelkäksi pehmeäksi puheeksi. Totta kai Saksa ja Ranska haluavat, että muut pelastavat heidän pankkinsa.
Arvoisa puhemies! Uusi vaihtoehto saa siunata kokoomuksen soten ja keskustan maakunnat ja nyt tässä uudessa roolissaan saa siunata vielä Suomen harppauksen kohti liittovaltiotakin. [Perussuomalaisten ryhmästä: Näin käy!] Johtajuuden salaisuus on luottamus, ja perussuomalaisia äänestettiin EU- ja maahanmuuttokriittisyyden vuoksi. Nyt Uuden vaihtoehdon ministereille riittää, että he ovat ministereitä. [Olavi Ala-Nissilä: Soinia ne kannattaa!] Aika paksua! Uusi vaihtoehto voi toki sanoa olevansa ytimissä, mutta päätäntävaltaa heillä on yhtä vähän kuin Suomella EU:ssa. Perussuomalaiset ovat kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden kannalla, me emme ole muuttuneet.
Arvoisa puhemies! Perussuomalaiset kannattavat suomalaisten itsemääräämisoikeutta sisä- ja ulkopoliittisissa kysymyksissä. Perussuomalaiset ovat tehneet ja tekevät yhteistyötä ensi sijassa itsenäisiä kansallisvaltioita puolustavien poliittisten liikkeiden kanssa. Suomen vastarintaliikkeen tai Antifan kaltaiset ääriorganisaatiot eivät ole koskaan olleet perussuomalaisten yhteistyökumppaneita eivätkä tule sellaisia olemaankaan. [Hälinää]
Suomi on suomalaisten sosiaalitoimisto. Sveitsillä, Islannilla ja Norjalla ei menisi vielä paremmin, jos he kuuluisivat EU:hun, eurosta puhumattakaan. Vahva ja vakaa kansakunta on heikoimmassa taloudellisessa ja terveydellisessä asemassa olevien kansalaistemme turva.
Perussuomalaiset eivät enää ole hallituspuolue, joten hallitusohjelman kompromissit eivät meitä enää sido. Perussuomalaiset noudattavat oppositiossa omaa ohjelmaansa.
Arvoisa puhemies! Tämä oli härski näytelmä. Kulisseissa oli jo pidempään juoniteltu operaatiota. Jussi Halla-ahon kutsuminen hallitusneuvotteluihin oli pelkkä näytelmä. Vedottiin höpöhöpöverukkeisiin, jotta perussuomalaisista päästiin eroon. Kaikkien on hyvä tietää, että perussuomalaiset eivät halunneet lähteä hallituksesta. Kokoomus ja keskusta halusivat päästä meistä eroon, koska heille eivät enää yhdessä sovitut ohjelmat kelvanneet.
Toivotamme ministeri Terholle ja kumppaneille mukavaa hallitustaivalta Sipilän ja Orpon peukalon alla. Muistakaa totella kiltisti, niin kiiltävä musta auto odottaa huomennakin. [Hälinää — Naurua]
Arvoisa puhemies! Perustuslain 60 §:n mukaan ministerien on oltava rehellisiksi tunnettuja Suomen kansalaisia. Viikko ennen perussuomalaisten puoluekokousta uutisoitiin hallituslähteistä saaduista tiedoista, että parlamentaarisesta vaihtamisesta oli jo sovittu ennen puoluekokousta. Tämä ei ollut rehellistä toimintaa ministereiltä. Meillä on nyt Suomi 100 ‑vuonna ensimmäistä kertaa loikkarihallitus. Jos poliittiset kollegat eivät voi luottaa hallituksen ministereihin, niin miten sitten kansa? Edellä olevan perusteella teen seuraavan epäluottamusehdotuksen: "Perussuomalaisten eduskuntaryhmä katsoo, että viimeaikaisten tapahtumien vuoksi luottamus hallituksen ministereihin on mennyt, minkä johdosta hallitus ei nauti eduskunnan luottamusta."


On pakko todeta, että Huhtasaaren "puhe" ei ollut mikään puhe vaan hyvin, hyvin sekava tunneryöppy, jossa ei ollut alkua eikä loppua. On oikeutettua otaksua, että opettaja tuntee edes puheen perusrakenteen! Tässä ei ollut rakennetta eikä sisältöä.

Sisältönä olisi kuulunut esitellä puoluetta, joka on erilainen loikkauksen jälkeen kuin ennen sitä. Millä tavalla erilainen ja millä tavalla samanlainen, on asian ydin. Toissijaista on entisten puoluetovereiden ja jopa presidentin haukkuminen. Huhtasaari poltti monia siltoja ja omaa uskottavuuttaan. Sellainen ei kuulu puolueen (vara)puheenjohtajalle vaan päin vastoin niitä on rakennettava.

En tiedä haluaisinko itsekään olla tuollaisen höyrypään johdettavana. Hänestä linee kaavailtu jopa ulkoministeriä Soinin tilalle. Se olisi ollut kaiken huippu!!


Tuo sekava tunneryöppu on awa sinun näkemyksesi. Minusta etukäteen valmisteltu kesäteatteri Sipilä,Orpo ja Soinin kesken presidentti Niinistönkin puututtua toisen puolueen henkilöpersoonaan ja sisäpolitiikkaan oli vieläkin härskimpi ja irvokkaampi episodi kuin Huhtasaaren puhe, jota kuvailet sekavaksi. Härskit teot vaativat suorasukaiset puheet. Huhtasaari puhui totuudesta ja minusta totuus ei ole koskaan sekavaa. Totuus vaatii rohkeutta ja minusta rohkeutta on puhua totuutta suuren ihmisjoukon edessä, jossa suurin osa kuulijoista on kieroutunut ja sairastunut järjettömyyden olotilaan.
Tarleena
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 12322
Liittynyt: 09.12.2015 23:50

Re: Laura Huhtasaaren eilinen puhe Eduskunnassa!

ViestiKirjoittaja awa » 23.06.2017 09:42

Tarleena kirjoitti:
awa kirjoitti:On pakko todeta, että Huhtasaaren "puhe" ei ollut mikään puhe vaan hyvin, hyvin sekava tunneryöppy, jossa ei ollut alkua eikä loppua. On oikeutettua otaksua, että opettaja tuntee edes puheen perusrakenteen! Tässä ei ollut rakennetta eikä sisältöä.

Sisältönä olisi kuulunut esitellä puoluetta, joka on erilainen loikkauksen jälkeen kuin ennen sitä. Millä tavalla erilainen ja millä tavalla samanlainen, on asian ydin. Toissijaista on entisten puoluetovereiden ja jopa presidentin haukkuminen. Huhtasaari poltti monia siltoja ja omaa uskottavuuttaan. Sellainen ei kuulu puolueen (vara)puheenjohtajalle vaan päin vastoin niitä on rakennettava.

En tiedä haluaisinko itsekään olla tuollaisen höyrypään johdettavana. Hänestä linee kaavailtu jopa ulkoministeriä Soinin tilalle. Se olisi ollut kaiken huippu!!


Tuo sekava tunneryöppu on awa sinun näkemyksesi. Minusta etukäteen valmisteltu kesäteatteri Sipilä,Orpo ja Soinin kesken presidentti Niinistönkin puututtua toisen puolueen henkilöpersoonaan ja sisäpolitiikkaan oli vieläkin härskimpi ja irvokkaampi episodi kuin Huhtasaaren puhe, jota kuvailet sekavaksi. Härskit teot vaativat suorasukaiset puheet. Huhtasaari puhui totuudesta ja minusta totuus ei ole koskaan sekavaa. Totuus vaatii rohkeutta ja minusta rohkeutta on puhua totuutta suuren ihmisjoukon edessä, jossa suurin osa kuulijoista on kieroutunut ja sairastunut järjettömyyden olotilaan.

En verranutkaan Huhtasaaarta kehenkään vaan arvioin hänen esiintymistään yleisellä tasolla. Kyllä asiallisessa puheessakin voi ja pitää esiin tuoda "härskit teot", mutta Huhtasaaren puheessa oli pelästään niitä ja asiasisältö puutui. Herää kysymys eikö sitä (asiaa) olekaan?
Otat vaa asiakses miettiä sitä, ketkä ovat oikeita ystäviä ja ketkä perässähiihtelijöitä ja keitä itse käytät hyväksesi esittämällä ystävää, vaikka oikeasti et olekaan. Msusi
Olen sitä mieltä, että rajat valvontaan ja vieraiden on aika lähteä kotiinsa.
Avatar
awa
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 17103
Liittynyt: 08.12.2015 11:09

Edellinen

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Pekka6, Tarleena, Ukkotuumii ja 3 vierailijaa