Suomen MONIKULTTUURISIN KIRKKO

Sana on vapaa!

Re: Suomen MONIKULTTUURISIN KIRKKO

ViestiKirjoittaja Koba » 20.06.2017 20:50

Justin Case kirjoitti:Moniko terroristi-isku, siis iskuja, joissa on tarkoitus surmata ihmisiä Euroopassa, on maahantulleiden turvapaikanhakijoiden tekemiä?

On toki ovelampaa käyttää paikallisia radikalisoituneita yksilöitä terroritekoihin. Useat ovat pikkurikollisia, olleet vankilassa (käännytettävänä?), tuntevat alamaailmaa, heill on jo asunto ja ihmsisuhteita, joiden taakes kätkeytyä, ja aseiden hankinta alamaailmassa ei ole suuri ongelma. Vaikuttaa siltä, ettei kukaan laiton asekauppias myy enään aseita muslimeille, eivät halua sekaantua terrorismiin. Näinpä ISIS on siirtynyt osin keittiövälineisiin.

Sama ajattelu pätee USA:n suunnallakin. Ero on siinä, että kandidaatilla ei voi olla sellaista rikosrekisteriä, joka estää aseen ostamisen kaupasta. Tietysti luvattoman aseen hankinta onnistuu Amerikassakin, mutta voi olla, etteivät rikolliset asekauppiaat myy aseita terroristeille

Minulle on aivan sama tekeekö niitä terrori-iskuja nyt tulleet muslimit vai heidän jälkeläisensä sitten aikanaan.Minulla on 4 lasta.
Avatar
Koba
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 6568
Liittynyt: 10.12.2015 15:08

Re: Suomen MONIKULTTUURISIN KIRKKO

ViestiKirjoittaja Chalmers » 20.06.2017 20:54

Koba kirjoitti:
Kasipallo kirjoitti:Temppeliaukion kirkko on entistä enemmän piruntorjuntabunkkeri noiden betoniesteiden kanssa. Saisiko sinne myös pari konekivääriä?

50 caliberisella torjuisi noita Scanioilla ryntäileviä piurun riivaamia tehokkaasti.

Ei onnistuisi :smoke5:
Chalmers
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 2349
Liittynyt: 28.11.2015 20:14

Edellinen

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: marjatta1 ja 3 vierailijaa