Komentajalle potkut Yhdysvaltojen sotalaivojen törmäilyistä

Sana on vapaa!

Komentajalle potkut Yhdysvaltojen sotalaivojen törmäilyistä

ViestiKirjoittaja Apostata » 23.08.2017 10:18

Lähteet: Komentajalle potkut Yhdysvaltojen sotalaivojen törmäilyistä
Yhdysvaltojen merivoimille on sattunut tänä vuonna jo neljä onnettomuutta Aasiassa.

Vara-amiraali Joseph Aucoin tulee eroamaan tehtävästään Yhdysvaltojen seitsemännen laivaston komentajana, viranomaislähteet kertovat uutistoimistoille.

Erottaminen johtuu amerikkalaisten sotalaivojen viimeaikaisista havereista Aasiassa.

Maanantaina kymmenen merimiestä katosi ja viisi loukkaantui, kun ohjushävittäjä USS John S. McCain törmäsi öljytankkeriin Singaporen edustalla. Aikaisemmin kesäkuussa ohjushävittäjä USS Fitzgeraldin ja filippiiniläisen rahtialuksen törmäys Japanin aluevesillä vaati seitsemän merimiehen hengen. Myös tammi- ja maaliskuussa Yhdysvaltojen sotalaivat joutuivat onnettomuuksiin.

Törmäilleet ohjushävittäjät kuuluvat vara-amiraali Aucoinin johtamaan Yhdysvaltojen seitsemänteen laivastoon, jonka päämaja sijaitsee Japanissa. Laivastossa on noin 70 sotalaivaa ja 20 000 sotilasta.

Yhdysvaltojen merivoimat eivät ole toistaiseksi vahvistaneet Aucoinin eroa. Vara-amiraalin oli määrä jäädä eläkkeelle syyskuussa.


https://yle.fi/uutiset/3-9792653?origin=rss

Suomessakin puhutaan paljon vastuunkannosta, käytännössä sitä ei ole. Vain suunpieksäntää. Yhdysvalloissa asia on toinen, jopa amiraalitason mies joutuu eroamaan jos vastuu lankeaa kannettavaksi, vaikka taatusti ukko ei ole ohjannut yhtäkään törmäillyttä purtiloa.. :eh:
Apostata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 7082
Liittynyt: 06.12.2015 13:26

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: ..viduixmän.., Justin Case, Koba, Pistaasi ja 6 vierailijaa