A-studio: irakilainen armeijan upseeri työharjoittelussa

Sana on vapaa!

Re: A-studio: irakilainen armeijan upseeri työharjoittelussa

ViestiKirjoittaja Tarleena » 31.08.2017 10:50

Talvisota kirjoitti:
Tarleena kirjoitti:A-studiossa tuli taas sellaista tuubaa kotouttamisesta että oksat pois.

Sadat miljoonat eurot vain rävähtivät silmien eteen siitä, paljonko on mennyt viime ja tänä vuonna tuohon sirkukseen rahaa. Studioon oli kärrätty joku koordinaatti organisaattori selittämään kotoutuksesta kaikkea myönteisessä valossa tietenkin. Inserttikin pläjäytettiin katsojien silmien eteen kahdesta tulijasta. Toinen oli irakilainen armeijan upseeri, joka oli metallipajassa työharjoittelussa. Viime keväänä Irakin ulkoministeri vetosi kansalaisiinsa, jotta he palaisivat rakentamaan maataan, kun siellä on nyt sota ohi. Tätä ei YLEn toimittaja tarkoituksella tullut kysyneeksi ja kyseenalaistaneeksi sitä. Mitä tekee irakilainen upseeri Suomessa työharjoittelussa? Puhui muuten erittäin hyvää englantia, ei mikään köyhä siviili siis.

Suomi syöttää ja juottaa sadoilla miljoonilla ulkomaankansalaisia eikä rahasummat tunnu missään, mutta kun suomalainen vanhus tai syrjäytetyt suomalaisnuoret tarvitsevat palveluja ja työtä, ei koskaan ole rahaa, ei koskaan ole resursseja. Irvokasta YLEn pakkopropagandaa jälleen. YLE, haistakaa paska. :evil:

Ja kukaan ei näe tuossa mitään :happy: armeejan upseerin pitäisi kaiken järjen mukaan olla tuhoamassa Isistä eikä opettella suomessa hitsaamaan :happy: on noi arabit melkoisia "miehiä" :happy: :happy:


Tuohon voisi lisätä myös mitään näkemättömät YLEn toimittajat. On nuo YLEn toimittelijat melkoisia "journalisteja." :happygirl
Tarleena
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 12405
Liittynyt: 09.12.2015 23:50

Edellinen

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Alpo Kaponen, Artjom, Browo ja 5 vierailijaa