Väkevistä tulee seksikäs olo, olut rentouttaa

Sana on vapaa!

Väkevistä tulee seksikäs olo, olut rentouttaa

ViestiKirjoittaja Apostata » 24.11.2017 18:54

Väkevistä tulee seksikäs olo, olut rentouttaa – jättitutkimus selvitti, miten eri juomat vaikuttavat tunteisiin

Väkevät voivat lisätä itseluottamuksen tunnetta.

Alkoholi herättää naisissa enemmän tunteita kuin miehissä.
Naurattaa, itkettää, tulee villi tai paha olo. Alkoholin vaikutuksista kyllä tiedetään. Mutta oletko havainnut, että se mitä juot, vaikuttaa olotilaasi? Uuden tutkimuksen mukaan eri juomat vaikuttavat tunteisiin eri tavoin.

Väkevien siemailun jälkeen olo voi etenkin olla vihainen, surullinen tai ”seksikäs”. Oluen ja punaviinin juominen taas saattaa ennen muuta rentouttaa.

BMJ-lehdessä julkaistuun kyselytutkimukseen osallistui liki 30 000 henkilöä 21 eri maasta. Kaikki mukana olleet 18–34 -vuotiaat joivat sekä viinaa, olutta että viiniä ja kertoivat tuntemuksistaan.

Negatiivisia tuntemuksia, kuten vihaa ja huonovointisuutta, liittyi eniten väkeviin juomiin. Toisaalta yli puolet vastaajista koki väkevien juonnin lisäävän itseluottamusta ja energiaa.

Naiset kertoivat miehiä selvästi useammin alkoholin herättävän kaikkia tunteita, aggressiota lukuun ottamatta. Tunteista kertoivat eniten myös ne, joille oli jo kehittynyt jonkinlaista riippuvuutta.

Tutkijat toivovat, että heidän selvityksensä lisää ymmärrystä alkoholin koukuttavuudesta. Mielihyvää tuottavat tunteet voivat lisätä riippuvuuden riskiä.


https://www.is.fi/terveys/art-200000546 ... ml?ref=rss

No jaa. Tietysti pitää muistaa että kaikissa näissä juomissa on yksi ja sama vaikuttava ainesosa, alkoholi. Joten eiköhän arvioinnit ole aika mielikuvista rakentuvia. Tietysti juomisen tapa, humaltumisen nopeus yms. vaikuttavat mielikuviin.. :shock:
Apostata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 9084
Liittynyt: 06.12.2015 13:26

Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: ..viduixmän.. ja 2 vierailijaa