HS: Suomalaiset toiveikkaina tulevaan vuoteen

Sana on vapaa!

HS: Suomalaiset toiveikkaina tulevaan vuoteen

ViestiKirjoittaja Apostata » 31.12.2017 13:09

HS: Suomalaiset toiveikkaina tulevaan vuoteen – Vasemmistoliittolaiset pessimistisiä

Keskustan ja Kokoomuksen kannattajilla on myönteisimmät näkymät.

Helsingin Sanomien teettämän kyselyn mukaan suomalaisista 45 prosenttia uskoo, että tuleva vuosi on kuluvaa vuotta parempi Suomen taloudelle.

Talouskehityksen heikkenemiseen uskoo vain joka kymmenes kyselyyn vastanneista. Arviot talouskehityksestä ovat myönteisemmät kuin vuonna 2014, jolloin kolme kymmenestä uskoi taloustilanteen heikkenevän.

Keskimääräistä enemmän taloustoiveikkaita on keskustan, kokoomuksen ja SDP:n kannattajissa. Perussuomalaisten ja vasemmistoliiton kannattajat suhtautuvat muita suomalaisia pessimistisemmin talouden näkymiin. Vihreiden kannattajat edustavat keskitasoa.

Helsingin Sanomien kyselystä selviää, että yli puolet suomalaisista suhtautuu myös omaan elämäänsä ja tulevaisuuteensa toiveikkaasti.

Myönteisimmin suhtautuvat keskustan ja Kokoomuksen äänestäjät. Vihreiden, SDP:n ja perussuomalaisten äänestäjät ovat lähellä keskiarvoa. Sen sijaan Vasemmistoliittolaisista lähes 40 prosenttia näkee elämänsä ja tulevaisuutensa pessimistisessä valossa.


https://www.verkkouutiset.fi/hs-suomala ... imistisia/

Helsingin Sanomien kyselystä selviää, että yli puolet suomalaisista suhtautuu myös omaan elämäänsä ja tulevaisuuteensa toiveikkaasti.


Pakkohan se on uskoa että joskus aurinkokin paistaa.. :shock:
Apostata
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 6901
Liittynyt: 06.12.2015 13:26

Re: HS: Suomalaiset toiveikkaina tulevaan vuoteen

ViestiKirjoittaja Tawanpelle » 31.12.2017 13:13

Kyllä suomalainen on tyhmä. Luulee, että matut antavat elää tai kohtelevat hyvin, kun ovat enemmistö. Jos malttavat odottaa edes siihen. Koska heillä on sama käskijä kuin rikollisilla päättäjillämme, jotka maastamme nyt pikavauhtia tekevät selvää. Kun kaikki on imetty kuiviin, koko maa räjäytetään
Tawanpelle
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 4504
Liittynyt: 01.11.2016 08:08


Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: ..viduixmän.., Browo, Chalmers, Tarleena, Ukkotuumii ja 4 vierailijaa