Porvarihallituksen stalinistinen visio

Sana on vapaa!

Porvarihallituksen stalinistinen visio

ViestiKirjoittaja Legba » 18.05.2018 13:33

Hyvä kirjoitus on hieman pitempi.

PORVARIHALLITUKSEN STALINISTINEN VISIO

Moni ihmettelee miksi maamme porvarihallitus tekee stalinistista talouspolitiikkaa, eli sen vimmaa rakentaa mahdollisimman suuria ja katastrofikypsiä kokonaisuuksia. Jos tuntee historiaa, ei pitäisi ihmetellä.
Hallitushan on mielestään amerikkahenkinen kaikissa toimissaan. Tai ainakin haluaa uskoa niin. Talouselämän isot pojat hokevat taustalla samaa mantraa: Iso on tehokas ja suuri on kaunis. Ajatus on tosiaan alunperin amerikkalainen, vaikka sen toteuttikin estoitta Venäjän bolshevikkihallitus.
Nyt meillä on tätä insinööriamerikkalaisuutta ihaileva hallitus, jota johtaa insinööri ja kas kummaa: kaiken pitää olla keskitettyä ja tehokasta. Suuri on hyvä ja tehokas. Päästään suuriin tuotantolukuihin. Päästään suuriin sarjoihin, tehokkaaseen tuotantoon. Niin, se pitäisi paikkansa, jos hallitus johtaisi peltilusikkatehdasta.
Ikävä kyllä Sipilän, Orpon ja Soinin stalinistisen yhteiskuntakumouksen uhreina ovat kuitenkin suomalaiset, jotka kakka jäätyneenä seuraavat miten insinööri apureineen tuhoaa yhteiskunnan, jonka rakentamiseen kului tuhansia ihmisihenkiä ja satoja miljardeja euroja. Suomi rakennettiin suomalaisille, heidän omaksi maakseen, mutta insinöörille ja hänen apureilleen se on vain tuotantolaitos, jossa ihmiset ovat konerasvaa ja öljyä.
Mutta ei ajatus Suomi-kombinaatista tyhjästä tule. Se on Etelärannan visionäärien ja ekonomistien unelma, stalinististen oikeistoneropattien ikiaikainen uni yhteiskuntakoneesta, joka jauhaa heille mammonaa.

Ei siis pidä ihmetellä, että lopputulos on tällainen.
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005 ... 76d22d8b0a

https://rayhablogi.blogspot.fi/
Legba
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 28760
Liittynyt: 25.11.2015 02:01
Paikkakunta: Koitere

Re: Porvarihallituksen stalinistinen visio

ViestiKirjoittaja Tarleena » 18.05.2018 13:53

Erinomaisia linkkejä. Suomi viedään Sipilän johdolla viemäriin parissa vuodessa. Se mikä rakennettiin suomalaisille sata vuotta, on kohta tuhottu lopullisesti.

Tuo Kalasataman "hyvinvointikeskus" on täysi katasrofi. Eräs tuttavani käytti sen palveluja juuri 3-viikkoa sitten. Loukkasi polvensa harrastuksessaan, meni tuonne lääkäriin. Kaikki oli hyvin siihen asti, kunnes lääkäri lähetti röntgeniin ja sanoi tule sitten uudestaan kun kuvat on otettu. Jooo - röntgeniin piti mennä toiselle puolelle kaupunkia loukkaantuneen polven kanssa, koska tuossa "hyvinvointikeskuksessa" ei ole röntgeniä. :rolleyes:
Tarleena
Kanta-asiakas
Kanta-asiakas
 
Viestit: 12991
Liittynyt: 09.12.2015 23:50

Re: Porvarihallituksen stalinistinen visio

ViestiKirjoittaja anarkistialkuasukas » 18.05.2018 15:45

Mahdollisimman suuria kokonaisuuksia kyllä, mutta omistajat tietysti mahdollisimman samassa pöytälaatikossa kasvottomina osakkeenhaltijoina.
Se on sanomattakin selvää että aivan kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen.
Avatar
anarkistialkuasukas
Vuoden sisällöntuottaja
Vuoden sisällöntuottaja
 
Viestit: 64592
Liittynyt: 11.12.2015 19:18
Paikkakunta: Universumi


Paluu Yleinen keskusteluPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Pekka6 ja 7 vierailijaa